De voordelen van een geisoleerd tuinhuis

Isoblox:

Meer dan een tuinhuisje


Duurzaamheid: je kan er niet meer omheen. Niet alleen in huis, maar ook in tuinhuizen, garages en bergingen. Een goed geïsoleerd tuinhuis biedt veel (duurzame) voordelen, die we graag met jou doornemen. Zo wordt jouw Isoblox meer dan alleen een tuinhuisje!

Voordeel 1:

Energiebesparing


Een van de grootste voordelen van het isoleren van je tuinhuis is de energiebesparing. Net als in je woning kan goede isolatie voorkomen dat de warmte of koelte onnodig ontsnapt. Vooral in de winter kan dit een groot verschil maken. Een goed geïsoleerd tuinhuisje houdt de warmte beter vast, waardoor je minder energie hoeft te verbruiken om het comfortabel warm te houden. Financieel gezien is dit uiteraard een groot voordeel!

Nog meer voordelen?​​​​​​​

Jazeker!

2

Comfort.


Naast energiebesparing biedt een goed geïsoleerd tuinhuis ook meer comfort. Dankzij de isolatie blijft de temperatuur in het schuurtje beter op peil, waardoor je er het hele jaar door aangenaam kunt verblijven. Zo wordt het een feestje om te werken, relaxen of hobbyen in jouw Isoblox!

3

Bescherming van je spullen.


Een goed geïsoleerd tuinhuis biedt ook bescherming voor je spullen. Extreme temperatuurverschillen kunnen namelijk schade veroorzaken aan gereedschap, meubels of andere waardevolle items die je in je tuinhuis bewaart. Met isolatie voorkom je dat je spullen of materialen blootgesteld worden aan extreme hitte of kou, waardoor ze langer meegaan.

4

Geluidsdemping.


Een vaak onderschat voordeel van een goed geïsoleerd tuinhuisje is de geluidsdemping. Isolatiematerialen, zoals sandwichpanelen, kunnen ook geluid flink dempen. Hierdoor heb je minder last van omgevingsgeluiden, zoals het verkeer of lawaai van je buren. Ideaal als je in je tuinhuis wilt werken, musiceren of gewoon lekker tot rust wilt komen.

Kies voor een duurzaam tuinhuis!


Met de juiste isolatie kan je jouw tuinhuis naar een hoger niveau brengen en zorgen voor nog meer gebruiksgemak! Bekijk daarom eens de vele mogelijkheden voor een goed geïsoleerd tuinhuisje van Isoblox. Wij helpen je graag verder!

Wil je meer weten?


​​​​​​​Heb je vragen over onze tuinhuizen of isolatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Toe aan een Isoblox?

Doe ons een belletje, maken we een afspraak.