Wat is een goede fundering voor mijn tuinhuis?​​​​​​​

Ben je van plan om een tuinhuis te (laten) plaatsen?

​​​​​​​ Dan is de eerste stap het nadenken over een goede fundering. Wat voor soort fundering is nodig voor jouw tuinhuis? Wat zijn de verschillende mogelijkheden? En wat zijn de voor- en nadelen van deze opties? Dagelijks plaatsen wij Isoblox tuinhuizen door heel Nederland. Wij adviseren onze klanten regelmatig over welke fundering het meest geschikt is voor hun Isoblox tuinhuis, berging, of veranda. Deze kennis delen we graag, als inspiratie voor jouw (Isoblox) project.

Stabiliteit en duurzaamheid

dankzij een goede fundering


Een goede fundering zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar ook voor duurzaamheid en gebruiksgemak op lange termijn. Je wilt voorkomen dat je tuinhuis gaat verzakken, vocht binnenlaat of dat ongedierte ongestoord kan binnendringen. Met een passende fundering kan je deze problemen vermijden.

Wij bieden drie funderingsopties:​​​​​​​

Elke optie zorgt voor stabiliteit, maar er zijn enkele verschillen om over na te denken.

1

Betonbanden.


Deze fundering is eenvoudig maar effectief, en creëert een waterkering. Het is de meest voordelige funderingsoptie van Isoblox.

2

Betonbanden met betontegels.


Deze methode voegt een betontegelvloer toe aan de betonbanden, waardoor je geen stratenmaker hoeft in te schakelen.

3

Betonvloer.


De beste keuze als je voor maximale stabiliteit gaat. Deze fundering moet echter wel uitharden, wat betekent dat je tuinhuis niet direct geplaatst kan worden.

Onze isoblox is een goede berging. Gemaakt van stootvaste sandwichpanelen en imponerend isolatiemateriaal.

Betonvloer als de beste fundering voor je tuinhuis


Een stevige fundering leggen is cruciaal voor de installatie van een tuinhuis. Hoewel een betonvloer de beste stabiliteit en duurzaamheid biedt, zijn de andere opties afhankelijk van de situatie ook zeker geschikt.

Wil je meer weten?


​​​​​​​Heb je vragen over funderingsmogelijkheden of onze Isoblox tuinhuizen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Toe aan een Isoblox?

Doe ons een belletje, maken we een afspraak.