Dit vinden ze
van Isoblox.

Lees de verhalen van opdrachtgevers

Tevreden klanten. Doen we alles voor.


We kunnen wel heel mooi praten, maar wie kunnen beter overtuigen dan de mensen die je voor gingen? Lees hieronder de verhalen van onze opdrachtgevers. Heb je hier zelf iets aan toe te voegen of wil je graag eens kennismaken met ons?

Berging

Een duidelijke meerwaarde
voor ons huis,
dik tevreden!


John Peters uit Harderwijk


​​​​​​​


“Wij zochten een geïsoleerde tuinberging met esthetische uitstraling, die weinig of geen onderhoud vraagt.”


En met een vrijwel onbeperkte levensduur, dus geen hout of kunststof. Een vochtvrije ruimte voor de luxere tuinspullen, of als werkruimte in weer en wind. Na een uitgebreide zoektocht kwamen we uit bij Isoblox in Elspeet, die aan al onze voorwaarden voldeed. Hij staat er inmiddels, met sierlijke potdeksel wanden afgewerkt. In 1 dag geplaatst! Een aanwinst, niet alleen voor de multifunctionele ruimte. Het geeft ook een duidelijke meerwaarde aan ons huis. Dik, dik, dik tevreden!


“Het zijn gewone jongens die een mooi product hebben en daar hun klanten blij mee maken”


Wij zijn meer dan tevreden over onze nieuwe Isoblox veranda. Tijdens het bedenken en vormgeven dachten de jongens van Isoblox via de mail soepel met ons mee. Nadat we bij een van hun eerdere projecten konden kijken en de eigenaar ervan spreken, waren we overtuigd: “Gewone jongens die een mooi product hebben en daar hun klanten blij mee maken”. Het plaatsen en afwerken verliep vakbekwaam en vlot. Kortom, we genieten van ons duurzame, onderhoudsvrije en ‘eigen’ vrijetijdsverblijf.

Veranda

We zijn echt meer dan tevreden met onze veranda.


Lia en Wim Boon uit Barneveld


​​​​​​​

Veranda met Berging

Deze veranda
staat gewoon
​​​​​​​als een huis.


Dhr. van der Boon uit Noordwijk​​​​​​​


​​​​​​​


“Prettig telefoongesprek gehad: geen poespas, heldere en eenvoudige communicatie.”


Helaas was mijn zelfgebouwde houten schuur met de stormen van februari 2020 helemaal vernield. Ik dacht alles goed gedaan te hebben, maar ik ben blijkbaar geen specialist... Dus op zoek naar een andere schuur, met loungeafdeling voor onze jacuzzi. Om herhaling van de vorige ellende te voorkomen wilden wij iets professioneels, uiteraard niet te duur en ook nog snel geleverd. Na even wat gezocht te hebben kwam ik bij Isoblox™ uit, mooi ogende schuurtjes, keuze genoeg en ook nog snel geleverd.

Nou, maar even bellen of dat allemaal wel klopt. En een offerte aanvragen. Prettig telefoongesprek gehad: geen poespas, heldere en eenvoudige communicatie. De offerte ontving ik snel (ik had van te voren wat foto's gestuurd van de situatie). De offerte was best in orde: niet te duur en een levertijd van 3 weken. Prima allemaal, dus akkoord gegeven op de offerte. 'Laat maar zien', dacht ik. Op de afgesproken dag kwamen de heren voorrijden en gingen aan de slag. Ik moest even weg voor een vergadering en tot mijn aangename verrassing stond toen ik thuiskwam tegen het einde van de middag de schuur al te pronken in het zonnetje. Bij de eerste blik kwam er al een big smile op mijn gezicht. Mijn vrouw was ook euforisch. Na een korte inspectie kon ik heel duidelijk zien dat dit een schuur is. Niet een schuurtje dat ik zelf even in elkaar dacht te zetten.

De berging met veranda staat echt als een huis: mooi afgewerkt en het oogt super.


Tot mijn verrassing stond de schuur al te pronken in het zonnetje toen ik thuiskwam.


Ik kan het iedereen aanraden om niet zelf te gaan hannesen maar meteen deze heren in te schakelen voor een knappe schuur, die ook nog eens vochtvrij en onderhoudsvrij is. Nooit meer verven of schuren of ander gedoe. Aanrader! Bedankt voor alles, dikke 10!


“We hebben ze bestookt met een groot aantal vragen en elke keer kreeg ik een duidelijk antwoord.”


Via internet toevallig kennis gemaakt met Isoblox™. Op de website zagen de projecten er superstrak en afgewerkt uit. We wilden meer informatie en hebben toen contact gezocht. We hebben de jongens bestookt met een groot aantal vragen. Elke keer kreeg ik een duidelijk antwoord. De communicatie verliep soepel en prettig. Ondanks het feit dat we nog nooit een project van Isoblox™ in het echt gezien hadden, gaven ze me toch het vertrouwen en heb dus een bestelling gedaan voor een tuinhuis met overkapping. Op de afgesproken dag en tijdstip verschenen ze om ons project te realiseren. Wij waren zeer onder de indruk van het harde en professionele werken van de mannen. Tevens was men zeer correct en werd alles keurig netjes opgeruimd achtergelaten. Het resultaat van ons project is super. We hebben een prachtig tuinhuis met overkapping gekregen.

Veranda met berging

Wij zijn zeer blij met onze keuze voor Isoblox™ en kunnen het dan ook van harte aanbevelen!


Roy uit Geleen


Geen woorden
maar daden

We leveren gewoon kwaliteit van de Veluwe