Klanten over ISOBLOX™

alles voor een

tevreden klant

Veranda in Barneveld

Meer dan tevreden

Wij zijn meer dan tevreden over onze nieuwe Isoblox veranda. Tijdens het bedenken en vormgeven dachten de jongens van Isoblox via de mail soepel met ons mee.

Gewone jongens die een mooi product hebben en daar hun klanten blij mee maken

Nadat we bij een van hun eerdere projecten konden kijken en de eigenaar ervan spreken, waren we overtuigd: “Gewone jongens die een mooi product hebben en daar hun klanten blij mee maken”. Het plaatsen en afwerken verliep vakbekwaam en vlot. Kortom, we genieten van ons duurzame, onderhoudsvrije en ‘eigen’ vrijetijdsverblijf.

Lia en Wim Boon uit Barneveld

Veranda met berging in Noordwijk

Staat als een huis

Helaas was mijn zelfgebouwde houten schuur met de stormen van februari 2020 helemaal vernield. Ik dacht alles goed gedaan te hebben, maar ik ben blijkbaar geen specialist... Dus op zoek naar een andere schuur, met loungeafdeling voor onze jacuzzi. Om herhaling van de vorige ellende te voorkomen wilden wij iets professioneels, uiteraard niet te duur en ook nog snel geleverd.

Na even wat gezocht te hebben kwam ik bij isoblox™ uit, mooi ogende schuurtjes, keuze genoeg en ook nog snel geleverd. Nou, maar even bellen of dat allemaal wel klopt. En een offerte aanvragen. Prettig telefoongesprek gehad: geen poespas, heldere en eenvoudige communicatie.


De offerte ontving ik snel (ik had van te voren wat foto's gestuurd van de situatie). De offerte was best in orde: niet te duur en een levertijd van 3 weken. Prima allemaal, dus akkoord gegeven op de offerte. 'Laat maar zien', dacht ik.

Op de afgesproken dag kwamen de heren voorrijden en gingen aan de slag. Ik moest even weg voor een vergadering en tot mijn aangename verrassing stond toen ik thuiskwam tegen het einde van de middag de schuur al te pronken in het zonnetje. Bij de eerste blik kwam er al een big smile op

mijn gezicht. Mijn vrouw was ook euforisch. Na een korte inspectie kon ik heel duidelijk zien dat dit een schuur is. Niet een schuurtje dat ik zelf even in elkaar dacht te zetten. De berging met veranda staat echt als een huis: mooi afgewerkt en het oogt super. Ik kan het iedereen aanraden om niet zelf te gaan hannesen maar meteen deze heren in te schakelen voor een knappe schuur, die ook nog eens vochtvrij en onderhoudsvrij is. Nooit meer verven of schuren of ander gedoe. Aanrader!


William bedankt voor alles! Dikke 10 voor jullie en jullie bedrijf...


Dhr. van der Boon uit Noordwijk​​​​​​​

​​​​​​​

Veranda met berging in Geleen

Blij met onze keuze

Via internet toevallig kennis gemaakt met isoblox. Op de website zagen de projecten er superstrak en afgewerkt uit. We wilden meer informatie en hebben toen contact gezocht met isoblox. We hebben de jongens van isoblox™ bestookt met een groot aantal vragen. Elke keer kreeg ik een duidelijk antwoord. De communicatie verliep soepel en prettig.


Ondanks het feit dat we nog nooit een project van isoblox™ in het echt gezien hadden, gaven ze me toch het vertrouwen en heb dus een bestelling gedaan voor een tuinhuis met overkapping . Op de afgesproken dag en tijdstip verschenen William en Jonathan om ons project te realiseren. Wij waren zeer onder de indruk van het harde en professionele werken van de mannen. Tevens was men zeer

correct en werd alles keurig netjes opgeruimd achtergelaten. Het resultaat van ons project is super. We hebben een prachtig tuinhuis met overkapping gekregen. Wij zijn zeer blij met onze keuze voor isoblox™ en kunnen het dan ook van harte aanbevelen!

Roy uit Geleen

-Tuinschuur in Oud-Beijerland-

-Tuinschuur in Nederhorst den Berg-

-Tuinschuur in Alphen aan den Rijn-

-Tuinschuur in Terneuzen-