we zoeken een montagemedewerker

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

40 UUR PER WEEK
Door heel Nederland schieten de bergingen van Isoblox als paddenstoelen uit de grond. Daar zijn wij trots op! Om dit alles in goede banen te blijven leiden zijn wij op zoek naar een montagemedewerker. Eén die onze bergingen vakkundig monteert en zorgt voor een beresterk eindproduct.

Als montagemedewerker voor Isoblox werk jij in onze werkplaats of op locatie bij de klant.

We hebben jouw werkzaamheden samengevat:

In de werkplaats

  • Monteren van verschillende onderdelen en halfproducten
  • Controleren van onderdelen
  • Onderhouden van een nette werkomgeving
  • Het lezen van technische tekeningen en instructies
  • Verzendklaar maken van het product


Op locatie

  • Monteren van onze Isoblox bergingen
  • Sparren met de klant
  • Zorgen voor een nette afwerking en afhandeling
  • Oplevering met de klant
  • Nazorg bieden op locatie

Vragen? Bel (06) 190 169 79

Solliciteren? Stuur maar een appje!

Herken je jezelf?

Jij wilt kwaliteit leveren en producten maken waar je trots op kan zijn. Je kan netjes en gestructureerd werken. Ook ben je in staat om mee te denken als het om maatwerk gaat. Je voelt je verantwoordelijk voor het eindresultaat. Je bent een teamplayer, maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken.


Heb je al ervaring als montagemedewerker? Dat is mooi! Een opleiding in de richting van bouwtechniek afgerond? Dat is een pre. Nog geen ervaring? Wij leren jou het vak graag! Zolang jij maar gemotiveerd en enthousiast bent. Dat zijn wij namelijk ook.

Dit bieden wij.

Je wilt een fijne werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen en kan doen waar jij blij van wordt. Je krijgt vrijheid en er is ruimte voor jouw ideeën.


Natuurlijk zorgen we voor een goed salaris en ontvang je de voorwaarden gelijk aan de cao Metaal en Techniek (Klein Metaal).


We zijn een groeiend bedrijf. Dat zorgt voor uitdaging, vrijheid en het is soms snel schakelen. Je wilt het, net als wij, graag goed geregeld hebben. Alleen zo kunnen we bouwen aan onze merken.

Isoblox. Onverwoestbaar in
geïsoleerde bergingen.

Onze veranda’s, overkappingen, bergingen en carports zijn onderhoudsarm. Dat geeft klanten lucht. We maken ze van stootvaste panelen en hoogwaardig isolatiemateriaal. Door heel Nederland hebben we klanten blij gemaakt want hun tuingereedschap, fietsen en spullen staan inmiddels veilig en droog opgeborgen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Bel (06) 190 169 79

Solliciteren? Stuur maar een appje!

Past de functie van montagemedewerker bij jou? Wil jij lekker bezig zijn met je handen, zelfstandig en in teamverband werken en klanten blij maken? Kom eens praten. We hebben goede koffie. Of thee natuurlijk. App ons op 06 190 169 79 of mail je cv naar info@dereusmontage.nl. We horen graag van je!